NUTRI TRANSPORT & CONSULTING Kft.
BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI ÁRUSZÁLLÍTÁS, ADR

Árufuvarozás

Nemzetközi áruszállítás, Logisztika, ADR

Fő tevékenységi körünk a szállítmányozás, ezen belül a közúti fuvarszervezés és szállítás azaz a beérkező fuvarozási megbízásokhoz megkeressük és megszervezzük a megbízók számára, a legkedvezőbb díjtételen, a saját fuvareszközzel az áru pontos, időre történő eljuttatását a felrakó helytől a rendeltetési helyig. Ezen kívül nyomon követjük a szállítmány teljes útját a szállítás ideje alatt, és amennyiben szükséges, gondoskodunk az áru átrakásáról, illetve raktározásáról, "háztól-házig" történő kiszállításáról.

A jellemzően áruk szállításán kívül vállaljuk más jellegű speciális, pl.: veszélyes áru szállításának és kísérésének lebonyolítását is.

Németország, Svájc, Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia stb.


Érdeklődjön a szolgáltatásunk iránt!
+36 70 775 8241

Főbb szállítási országaink

Európai célországok fuvarszervezésre

ADR – Veszélyes áru szállítása, szakkísérése

A cégünk rendelkezik a veszélyes áruk szállítására alkalmas gépjárművel (EXII), az alkalmazottak pedig az ehhez szükséges ADR oktatási bizonyítvánnyal.

Az ADR a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás.
1957-ben Genfben jött létre, Magyarország 1979-ben csatlakozott az ADR-hez. Az 1979. évi, 19. törvényerejű rendelettel került be a magyar jogrendbe. Belföldi szállításokra történő alkalmazását a 20/1979. (IX. 18.) KPM rendelet írta elő.

ADR veszélyességi osztály

Az ADR előírásait a technikai haladásnak megfelelően folyamatosan fejlesztik. A módosítások és kiegészítések általában 2 évenként, páratlan évszámonként lépnek hatályba. A módosításokat belföldi ágazati miniszteri rendelettel hirdetik meg, benne az ADR belföldi alkalmazására vonatkozó eltérésekkel.
A veszélyes áruk szállításának kockázatát sokan hajlamosak alábecsülni, pedig nincs olyan veszélyes áru, amely az élő anyagra és a környezetre nézve minden tekintetben teljesen veszélytelen volna. Minden ismeretlen, nem tisztázott eredetű vagy egyértelműen nem azonosítható veszélyes árut erősen mérgezőnek és tűz-és robbanásveszélyesnek kell tekinteni mindaddig, amíg az arra illetékes szakértő nem azonosítja.
A veszélyes áruk szállításánál minden közreműködő személy az őt érintő területen teljes felelősséggel bír.

Az ADR a veszélyes árukat egy jól kimunkált kritériumrendszer segítségével csoportosítja. Ezeket az anyagcsoportokat az ADR osztályainak hívjuk.

Cégünk vállalja veszélyes áruk közúti szállítását minden osztályban és mennyiségben!

Ömlesztett áru szállítását is vállaljuk: sóder, homok, murva, mészkő, bazalt.

Járműveink

  • Rendelkezésünkre áll 4-8 palettányi áru (paletta/raklap 800 mm x 1200 mm) szállítására alkalmas zárt (dobozos), ponyvás furgon. Maximum 1,4 tonna teherbírású, 8-16 m³-es raktérrel rendelkezik. A rakodás az oldalsó és a hátsó ajtón keresztül lehetséges, rakodás történhet kézzel vagy géppel. A leggyorsabb közúti fuvarozási eszköz.
  • Maximum 12 t összsúlyú, 4,7 t raksúlyú dobozos, emelőhátfalas felépítményű teherautó.
  • Multiliftes pótos szerelvények 40 t összsúlyú teherautók.
  • Kisbuszok (kilencszemélyes), személygépkocsik, autószállító tréler.
  • személygépkocsik
  • autószállító tréler

A rakományok biztonságos rögzítéséhez szükséges speciális eszközök minden esetben rendelkezésre állnak (spaniferek, végzárók, él védők, csúszásgátlók stb.). Gépjárműveink műholdas nyomkövető készülékkel felszereltek!

A tiszta és ápolt megjelenés nem csak gépkocsivezetőink, hanem járműveink esetében is alapkövetelmény. Minden esetben tiszta gépjárművel, raktérrel érkezünk partnereinkhez.

Biztonsági és különleges szállítmányok

A szakkísérésünk a haditechnikai termékek fegyveres kísérését jelenti. A feladat ellátásához kiképzett felkészített fényképes azonosító igazolvánnyal ellátott, maroklőfegyverrel felszerelt vagyonőröket biztosítunk. Továbbá vállaljuk a túlméretes, túlsúlyos szállítmányok kíséretet, az ehhez szükséges engedélyek ügyintézését!
Ezek kapcsán így cégünk biztonsági szolgálati feladatokat is ellát, még pedig:

  • Biztonsági szolgálat, objektum védelem,
  • 0-24 h fegyveres, élőerős őrzést,
  • Személytestőr, titkárszolgálat.


Érdeklődjön a szolgáltatásunk iránt!
+36 70 775 8241