NUTRI TRANSPORT & CONSULTING Kft.
BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI ÁRUSZÁLLÍTÁS, ADR

Cégismertető

A Nutri Bau-Trans Bt. 2007.-ben alakult meg, mint nemzetközi árufuvarozással és vagyonvédelmi szolgáltatással foglalkozó társaság. Többéves szakmai tapasztalat és gyakorlat volt alapja a vállalkozásnak.

2011. január 4-től Nutri Transport & Consulting Kft. néven folytattuk.
Fő tevékenységi körünk a szállítmányozás, ezen belül a közúti fuvarszervezés és szállítás, azaz a beérkező fuvarozási megbízásokhoz megkeressük és megszervezzük a megbízók számára, a legkedvezőbb díjtételen, a saját fuvareszközzel az áru pontos, időre történő eljuttatását a felrakó helytől a rendeltetési helyig. Ezen kívül nyomon követjük a szállítmány teljes útját a szállítás ideje alatt, és amennyiben szükséges, gondoskodunk az áru átrakásáról, illetve raktározásáról, „háztól-házig” történő kiszállításáról.
A tehergépjárművet igénylő áruk szállításán kívül vállaljuk más jellegű speciális, pl.: veszélyes áru szállításának és kísérésének lebonyolítását is.
Tevékenységi körünket bővítettük személyszállítással, autómentéssel és saját gépjárműszervizt alakítottunk ki. Tevékenységünket a Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek alapján végezzük.

A Kft székhelye Királyszentistvánon van, itt található 40 m2 iroda. A telephelye Litér, Balatonfűzfő Ipari Park N1, szám alatt, itt található, 100 m2-es autószerelő műhely.

A Nutri Transport & Consulting Kft. üzletpolitikai célkitűzése szolgáltatásának magas színvonalon történő ellátása, a piaci igényekhez igazodva a megbízóinak teljes körű, gyors, pontos, minőségi kiszolgálása. Célunk a hosszú távú, stabil partnerkapcsolatok további kiépítése, bővítése, amelyben a cég az elmúlt években jelentős sikereket ért el.

NTC logó